Tuesday, February 1, 2022

Russia vs Ukraine

Ukraine vs Russia vs Belarus vs USA vs NATO etc., etc., etc,....


Люби свого ближнього, або хтось ще буде. Це перша думка для вас обох. Ми не можемо забути Білорусь. Вони такі ж сліпі, як запеклі прихильники Трампа, легко розпалити війну.  Сумна частина полягає в тому, що ніхто з вас не знає, коли вистачить, поки це не виплеснеться і не зіпсує життя всім причетним. Найгірше те, що обидві сторони кричать СТОП! Ви всі маєте спільну мету, і ви боретеся один з одним за неї. Подумайте на хвилинку. Це єдиний рівний майданчик, на якому всі стоять. 

https://www.languagemagazine.com/2021/08/12/ukraine-limits-russian-use/ Я зрозумів. Здається, Україна знову опинилася в середині боротьби за владу між могутніми державами. Звільнення не повинно виключати ваших громадян через їхнє походження чи мову. Заберіть у когось телевізор чи радіо, і у вас будуть проблеми. Повсякденні люди хочуть налаштуватися на зрозумілі їм розваги, а не на удари барабанів. Люди будуть шукати кращого шляху, навіть якщо це означає розірвати власну країну. Ніхто насправді не виграє до наступних поколінь.

Є кращий спосіб. Ваша спільна мета – СТОП!

відредагувати через чотири години: подивіться на це і скажіть мені, що я не правий https://www.reuters.com/world/europe/russian-forces-hold-military-drills-breakaway-statelet-near-ukraine-2022-02-01/

Возлюби ближнего, иначе возлюбит кто-нибудь другой. Это первая мысль для вас обоих. Мы не можем забыть Беларусь. Они так же слепы, как и стойкие сторонники Трампа, легко начать войну.
Печально то, что никто из вас не знает, когда хватит, пока это не выльется наружу и не разрушит жизнь всех участников. Хуже всего то, что обе стороны кричат ​​СТОП! У всех вас есть общая цель, и вы сражаетесь друг с другом за нее. Задумайтесь на минуту. Это единственная ровная площадка, на которой все стоят.
https://www.languagemagazine.com/2021/08/12/ukraine-limits-russian-use/ Я понял. Украина, похоже, снова оказалась в центре борьбы за власть между могущественными державами. Освобождение не должно исключать ваших собственных граждан из-за их происхождения или языка. Отнимите у кого-нибудь телевизор или радио, и у вас будут проблемы. Обычные люди хотят настроиться на развлечение, которое они понимают, а не на барабанный бой. Люди будут искать лучший путь, даже если это будет означать разрыв их собственной страны. На самом деле никто не побеждает до более поздних поколений.

Существует лучший способ. Ваша общая цель – СТОП!

отредактировать четыре часа спустя: взгляните на это и скажите, что я ошибаюсь https://www.reuters.com/world/europe/russian-forces-hold-military-drills-breakaway-statelet-near-ukraine-2022-02-01/


Love your neighbor, or someone else will. This is the first thought for both of you. We cannot forget Belarus. They are as blind as Trump's staunch supporters, it's easy to start a war.

The sad part is that none of you know when enough is enough until it spills over and ruins life for all involved. The worst part is that both sides are yelling STOP! You all have a common goal and your fighting each other over it. Think about it for a minute. That's the only level ground everyone stands on.

https://www.languagemagazine.com/2021/08/12/ukraine-limits-russian-use/ I get it. The Ukraine seems to be caught in the middle again in a power struggle between powerful nations. Breaking free shouldn't exclude your own citizens because of their birth or tongue. Take away anyone's TV or radio and you'll have trouble. Everyday people want to tune in for entertainment they understand and not the beating of drums. People will look for a better way even if it means tearing their own country apart. Nobody really wins until later generations. 

There is a better way. Your common ground is STOP!

edit four hours later: get a look of this and tell me I'm wrong https://www.reuters.com/world/europe/russian-forces-hold-military-drills-breakaway-statelet-near-ukraine-2022-02-01/

Respectfully, peace.

words by roman blazic for those who rather have a beer with each other than kill each other



 

No comments:

Post a Comment